Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna går på Loppis!

sep 3, 2011 | Hår, Loppis

Tänkte visa lite av mina senaste loppisfynd!

Först ut: ett fårhuvud i gips. Totalt onödigt men jag föll handlöst för att det verkligen ser ut som ett får och inget ”toapapperslamm”. Vad jag ska ha det till? Absolut ingenting, men fräsigt är det!

Nummer två: en blommig handväska med plats för matlåda, extra tröja och skavsårsplåster. Vad mer kan man behöva?

Tre: ännu en randig vas till min samling, den lilla tjocka var det den här gången.

Fyra: sjukt snygga jodphurs från Björn Borg, tyvärr i fel storlek men får istället agera present till bästa Emma!

Fem: jag i nya luggen. Kanske inget fynd direkt, men helt klart det bästa jag gjort på länge!

(nu är vår älskade kamera tillbaka från lagning, så nu slipper ni mobilkamerabilder för en stund, iallafall ibland)

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. harbaremnmn - Links... [...]Sites of interest we have a link to[...]…...

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...