Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna ger Presenter!

feb 10, 2009 | Tankar och Vardag


Igår fick jag frågan om vem jag helst skulle vilja ge ett par skor.
Enkelt! Självklart skulle jag ge dom till underbaraclara!
Av tre enkla anledningar:
-Hon är fantastisk
-Hon vågar stå för hur hon är, vem hon är och vad hon gör
-Hon skulle säkert kombinera ihop dom på ett suveränt sätt med sina otroliga outfits

Så Clara, håll i hatten! Skorna är på väg!

Vill du ha ett par likadana skor så hittar du dom på www.bjornborgfootwear.se

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...