Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Gifter Sig!

aug 8, 2011 | Allmänt

Nu är det mindre än ett år kvar tills jag blir Emils fru….eller han blir min man säger vi för det låter bättre!

Nu har hans ring äntligen kommit (min är fortfarande i Karlstad efter att den blivit minskad)
Känns konstigt och så himla fint att se Emil med ring, han är inte riktigt ”ringtypen”.
När vi gjorde Emils ring så använde vi min farmors gamla vigselring som jag fått av pappa, sen smälte vi ner den och det här blev resultatet!
Graverat dom har vi inte gjort än då vi inte riktigt kan bestämma oss vad det ska stå. Jag vill inte ha datum då jag tycker det kvittar vilket år eller vilken månad det var, det viktigaste är ju att det är med just Emil! Men nått fint ska vi nog hitta på.
Vi har bestämt oss för att bara ha de här ringarna, alltså ingen speciell extra vigselring för jag vill bara ha den ringen jag fick av Emil, även där tycker jag att det viktigaste inte är hur många ringar man har, utan att man har ”rätt” ring (och rätt man förstås!)


Här gifter vi oss förresten, på Åminne bruk!
Här jobbade min farfar och min pappa bodde här när han var liten (och tänka sig, det är även där ”slottet” ligger!)
Det känns perfekt för oss, inte så pråligt, inget glitter och alldeles underbart fint! Ska visa bilder inifrån nån dag.
Så nu vet ni lite mer om våra bröllopsplaner!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...