Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna goes Polaroid!

jan 8, 2009 | Tankar och Vardag


Polaroidbilder kan vara den finaste som finns! Synd att det kostar skjortan, men jag har EN bild iallafall, den här som togs på avslutningsfesten på Gerlesborg.
Det är min absoluta favoritbild (förutom att det ser ut som jag har snopp)jag vägde nästan tio kilo mindre än nu och mådde inte särskilt bra alls men bilden är fin.

Sen flyttade jag hem till mamma och gick upp alltihop på två veckor när jag äntligen började äta mat igen. Mammas mat är det bästa!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...