Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna goes Randig!

feb 26, 2010 | Inredning


Jag har en förkärlek för randigt, har nog 15 randiga tröjor i min garderob!
Så imorgon ska jag ha randig fest hemma hos mig! Alla ska ha randigt, kommer bli så fint, speciellt när vi går ut och dansar sen! måste komma ihåg att fota!

Klänningen ovan vet jag tyvärr inte var den kommer ifrån men jag skulle absolut kunna gifta mig i den! Jag tycket inte man behöver va så traditionell när man gifter sig, jag är en randig typ då borde det ju synas även när man gifter sig! (Emil kunde ha randig slips, fy så fint)

Mina arbetsprover är för övrigt klara. Nästan. Världigt skönt. Lägenheten är storstädat, tom skurade golv (jag hade råkat spraylimma köksgolvet)
Nu ska jag andas ut, lägga fötterna högt och bara vänta på mina randiga vänner!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...