Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna goes Sailor!

jan 31, 2010 | Tankar och Vardag


Den 8 mars fyller jag år. Tjugosex år, kan knappt tro det när jag säger det. Tjugosex är ingen ålder kan man tycka, men jag känner mig inte en dag över 23. Jag minns när jag fyllde 15, sen dess har det liksom bara rullat på och jag har inte riktigt tagit in att jag är så gammal som jag är.

Ibland kan jag känna att jag inte kommit någon vart på den här tiden. Men när jag tittar på mitt CV så ser jag att det faktiskt finns en hel del med på den där listan. Det är lätt att glömma allt man gjort när man ständigt strävar efter något mer.

Sen ska man inte räkna ålder i vad man lyckats med jobbmässigt. Jag har en fin lägenhet, en luddig katt och en stilig karl också. det är inte fy skam.

Idag ringde iallafall min ömma moder och sa att jag skulle få Sailor koppen från Gustavsberg i present! Åh jag ÄLSKAR den där koppen! (tom mer än Eva-koppen som jag fick välja mellan)
Men jag fick gå å köpa den själv, etersom jag ändå bor bredvid fabriken.
Tyvärr hade de inte den inne i rött (bara blått och svart) så jag hoppas den kommer in innan jag flyttar.
Men visst är den väl ljuvlig?!
(Jag antar att det är ganska ”26” att önska sig porslin i födelsedagspresent)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...