Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna gör Ett Undantag!

jan 9, 2011 | Pyssel, Teckningar


Jag ritar det mesta om det krävs, hundar, fiskar, blommor och mormorar tex.
Men det finns en sak som är längst ner på min lista, och det är barn.
Det är otroligt mycket svårare att teckna barn än vuxna, deras uttryck är helt annorlunda, deras huvudform är annorlunda och näsan ska vi inte ens tala om hur svår den är!

Men idag gjorde jag ett undantag och tecknade mitt kusinbarn Judith!
Men är man SÅHÄR himla söt, då måste man ju göra ett undantag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...