Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna har ett Flow!

feb 16, 2009 | Tankar och Vardag


Ni vet när man är sådär galet inspirerad att det bara sprutar saker ur fingrarna?! Så har jag det nu!
Anders (som designar herrkollektionen) visade mig lite snabbt hur photoshop funkar innan han åkte till Amsterdam.
Så nu är jag helt såld, har suttit som klistrad hela dagen, missade till och med att dricka kaffe och det händer minsann inte ofta!
Så idag har jag teckna 19 par skor!
Förhoppningvis får jag iallafall igenom nån av ideérna. En är jag lite extra nöjd med och jag önskar jag kunde visa er!
Dammit!

Åhh jag längtar tills man får ha ett par Ileby på fötterna, gudars skymning vad jag ska spatsera och stoltsera då!

(bilden har ingenting med mina skor att göra utan va bara nån jag hittade på nätet)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...