Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna har Utställning!

jul 29, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar


I helgen är det Bolmendagarna, för er som bor i närheten av Värnamo så kanske det är aktuellt iallafall!
Mina tavlor visas i en lokal i Dannäs, det är skyltat, men det är innan våffelcafeét i Dannäs (om man koommer från Värnamohållet), en bit utanför Värnamo!
Jag kommer va på plats en stund efter två på lördagen och det är bara öppet i helgen så skynda er dit så kan vi säga hej!

Om ni är i närheten av Karlstad så kan man se några av mina målningar på Tällerud, i Ulsvsby utanför Karlstad fram till söndag! Där är jag tyvärr inte på plats men titta kan man göra ändå!
Med tema: skogen!

Hoppas ni gillar det, oavsett var i Sverige ni befinner er!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...