Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna har Utställning!

mar 21, 2009 | Tankar och Vardag

Eftersom mina två utställningar kommer vara i Värmland så tänkte jag visa upp lite av grejerna här redan nu så ni som inte har möjlighet att komma på den ”riktiga” utställningen kan kolla här. Alla målningar är till salu så är du intresserad av någon så släng iväg ett mail till a_ileby@hotmail.com!
Förutom de här målningarna kommer nästan alla illustrationer finnas med så vill du haffa en sån innan utställningen så kostar de 800 kr styck.

”Prins” olja, monterad så den ”sticker ut” från ramen. 3500:-

”Skogen” akryl, 2500:-

”Hängselbyxor” olja, 5000:- (den här är ganska stor, har inga mått i huvudet tyvärr)

”Anna i berså” olja, 3500:-

”Din röda soffa” olja, 4500:-

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...