Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hintar!

okt 26, 2011 | Teckningar


Idag känns det bättre, jag bröt ihop och kom igen.
Det behöver man ibland, gå hem och äta pizza och storgråta för att sen snyta sig och börja om.

Det här med att leva sin dröm är onekligen mer påfrestande än jag trodde, men smakar det så kostar det!

Nu är min kalender snart i tryckfasen, men behöver stämma av lite hur många ungefär som är intresserade. Så jag har ett litet hum om hur många jag ska trycka upp.
Kalendern kommer vara i A3 format, kosta ca 250 kronor och innehålla 12 kalenderflickor!

Ni behöver inte bestämma er nu, detta är inget bindande, men pip tll om ni skulle va intresserade så vet jag iallafall litegrann hur det ligger till!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...