Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna hjärta Bloggen!

jan 30, 2009 | Tankar och Vardag


Jag älskar den här bloggen! Den har gett mig så himla mycket!
När jag startade den i maj förra året hade jag precis fått reda på att jag inte kom in på HDK och va bitter och jäkligt sur över tillvaron. Men så startade jag bloggen med tanken att nån ska väl få se bilderna iallafall.
Först va det bara Wenche som tittade och kommenterade snällt för att jag skulle bli glad.
Sen kom det fler och nu är det massvis! Så himla roligt å era kommentarer gör verkligen min dag! Ni är alltid så himla snälla och stöttande och när man haft en dålig dag och kommer hem och läser era kommentarer så blir allt bra igen.
Så TACK! Verkligen.

Sen har den här bloggen gett mig andra möjligheter, erfarenheter och jobb.
Just idag älskar jag den lite extra, just för det där samtalet jag fick för några dagar sen.

Jag kan med övertygelse säga att starta denna blogg, va det absolut smartaste jag gjort i hela mitt liv!
Sug på den du, HDK-skit!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...