Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hjärta Littlephant!

jan 7, 2016 | Kläder, Tankar och Vardag, Teckningar

Camillalundsten

Jag har älskat allt Littlephant gjort sen första gången jag såg det.
Knut hade en hel drös med deras barnkläder när han var liten och jag har både handväskan och skötväskan därifrån (skötväskan använder vi numera som weekendbag)
Tänkte att det var dags för mig att visa min uppskattning till Camilla Lundsten som ligger bakom Littlephant. Så himla grymt jobb!
Att bli som hon står på min önskelista för min framtid.
Här kommer mitt porträtt på Camilla och tack för all fin inspiration.

randig 7månader  littlephant IMG_4563 (800x467) IMG_3696

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...