Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hjärta Marimekko!

jul 13, 2015 | Kläder

Som den kulturtant jag ändå är så älskar jag Marimekko!
Älskar att de tar ut svängarna, blandar prickar och ränder och inte är så enformiga och tråkiga som andra märken kan vara. Den där monotona Acne-stilen är verkligen inte min melodi.

Såg ni förresten dokumentären Pantertanter och Krutgubbar som gick på SVT för några dagar sen? Annars rekommenderar jag den varmt (finns på play) precis så ska jag bli när jag blir gammal. Färgsprakande.
Den dagen jag slutar ha läppstift, är dagen jag dör.

Men som sagt, Marimekko. Det är något jag unnar mig med jämna mellanrum när jag gjort något bra. Det börjar bli en liten samling nu och det är alltid extra roligt att få ha på sig det. Jag har till och med en marimekko pyjamas. Med päron på.
Vi kikar på min samling (har även en klänning med äpplen och som sagt, den där päronpyjamasen som inte finns fångad på bild. Än.)

marimekko

Min första Marimekko var den här. Älskar modellen och att den har fickor.

marimekko2

För några månader sen köpte jag den här. Typiskt bra klänning.

marimekko3

Min senaste är denna svartvita som är väldigt smickrande för figuren och så himla mjuk.

rosor

Den här rosa är ännu mer skrikrosa i verkligheten och är nog min garderobs mest använda plagg. Älskar´n!

äpplen

En klassiker, den rödrandiga t-shirten. Knut har en likadan.

marimekko
D
en här prickiga som egentligen är en klänning, men lite farligt kort så törs bara ha den som det vid speciella tillfällen när jag känner för att visa ändan.

prickar

Den prickiga tröjan med farfarsknäppning. Tyvärr ganska tvättblekt men älskad likförbannat.

IMG_4021

Den blårandiga. Den här har varit på vippen till att vara för liten, men sen jag förminskade brösten så passar den bra. Detta var innan operationen som synes.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...