Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna hjärtar Posten!

maj 21, 2010 | Tankar och Vardag


Idag skickade jag in mina arbetsprover till Beckmans, packade i den låda de angivit att man skulle ha, på rätt dag och märkt med rätt saker.
Men när jag kom till posten tittade den väldigt snällapostentanten på mitt paket och sa sen – Följ med här så ska jag visa!
Sen visade hon hur hela processen går till, vilken vagn paketet hamnar i, hur det skickas och alltihop. Sen sa hon att om det kommer ett bamsepaket och landar på mitt så kommer det mosas, så den snälla tanten öppnar helt enkelt mitt paket, stoppar försiktigt om alla arbetsprover med bubbelplast och skumplast och såna där luftkuddar.
Sen stänger hon låda igen och tejpar noga noga ihop den.
-Nu kommer det hålla, det lovar jag! Hoppas du kommer in!

Åhhh postentanter är det bästa! Det är sådana där människor som gör att man verkligen älskar att bo i en liten stad! Sådana som liksom ÄR posten, som gör allt för att det ska bli bra och inte bara slänger mina arbetsprover i högen och skiter fullständigt i om de är hela eller inte!
Heja heja posten!

(bilden är från årets skörd med teckningar, det har blivit en del om man säger så)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...