Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hyllar Norrland!

aug 25, 2011 | Tankar och Vardag, TeckningarJag har aldrig varit i Norrland, men eftersom alla de bästa bloggarna är skrivna av norrlänningar så antar jag att det är ett fantastiskt ställe!

Så skönt att läsa om annat än hope-skor och acnejeans, att istället få läsa om pyssel, gardiner och hemmafix!

Dessutom är det folk bakom tangentborden som faktiskt kan skriva, som inte skriver ”insperation” och som tänker till innan de publicerar inläggen. Iallafall är det bilden jag får av Underbara Clara, Karin (Karin är tex den första som någonsin skickat paket till mig som tack för teckningen! TACK!!), Mina Bestyr och Annika!

Så här kommer en eloge till alla Norrlänningar och era bloggar, jag är så inspirerad av er att jag nästan skulle kunna tänka mig att flytta dit!

Men jag antar att någon måste dra lasset även i södra Sverige, så jag får ta på mig det då!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...