Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Branäs!

mar 18, 2019 | Tankar och Vardag

Förra veckan var vi i Branäs!
Som ni säkert vet vid det här laget så är inte skidåkning min grej, men Värmland säger man ju aldrig nej till. Kolla bara vad fint det är där!

Vissa var sjukt taggade på att vara framme!

En del var lite tröttare.

Saker man gör i en stuga: lär sig flossa (sist på bollen) och klättrar på varann!

Ny dag och nya möjligheter, började med frukost i stugan.

Alla ska ha underställ, även småttingar.

Sen ge sig ut i det strålande vädret, mot skidskolan! Det var lite snö om man säger så (då kom det ändå 35 centimeter till medans vi var där!)

Knut har gått i skidskola en gång i Branäs förut, när han var tre år. Sen har han gått i skidskola i Värnamo under hela vintern nu (japp vi har en skidbacke även i Småland) så han är redan så grym!

Medan Knut gick på skidskola så åkte Emil några varv själv i backen. Jag och Stig gick hem till stugan igen.

Värmland alltså, det finaste som finns!

Efter några timmar stormade alla in igen och stugmyset kunde börja!

Så spenderades fem dagar i de Värmländska fjällen! Knut lärde sig att åka i alla backar och var ute och åkte större delen av dagarna ihop med Emil medan jag va hemma i stugan med Stig.
Som sagt, inte min form av semester precis men så länge Knut är lycklig så är jag nöjd.
Fast nästa gång får det nog bli en resa där man kan ha bikini istället för termobyxor…..

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...