Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Skogen!

okt 3, 2010 | Tankar och Vardag


Idag har jag varit i skogen med mamma och mormor. Vi hittade miljarder svampar!
Det finns inget bättre än att gå i en skog man gått i vare höst sen man var liten (även om de vänt upp och ner på hela skogen med stora grvskopor och traktorer numera)
Speciellt när man får gå med sina två favoritpersoner i hela världen, i blöt mossa och över bulliga stenar.
Sicken himla tur att just jag fick världens bästa mamma och världens absolut bästa mormor! (tänk att någon som är 90 år fortfarande orkar klättra över stockar och plocka flera liter svamp, inte illa!)
Så tråkigt mitt liv hade varit om jag inte fick rensa hjärnan i skogen ihop med er ibland.

(bilden med skogen är min favorit, ett riktigt vägskäl i livet)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...