Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Tidningen!

mar 17, 2011 | Allmänt


För några veckor sen blev jag intervjuad av Jenny för Modeflickan.se och nu är intervjun ute på nätet, HÄR kan du läsa hela intervjun!
Jag tycker det blev jättebra, så tack snälla Jenny!

Annars har jag fått ett roligt mail idag, men det återkommer jag till lite senare, men det fick solen att lysa liiiite starkare och våren att kännas en gnutta närmare iallafall! (plus att jag har mina lila converseskor idag, ett typiskt vårtecken!)

Glöm nu inte ritkursen, nu är det bara två dagar kvar att anmäla sig! Maila mig om du vill vara med! a_ileby@hotmail.com

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...