Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna in Action!

okt 15, 2010 | Tatueringar


Ursäkta att jag varit frånvarande men jag har jobbat som en tok de senaste dagarna!
Det är liksom fullt upp med allt just nu, planera utställning, måla olja, tatuera, lära sig nått helt nytt, blogga och göra beställningsjobb.
Mycket, men roligt!

Igår tatuerade jag Tobias, som inte bara är en gammal kompis till mig utan också världens grymmaste fotograf (kolla bara in hans helt otroliga bilder HÄR)så han passade på att knäppa lite bilder medans jag plågade hans stackars arm. Visst blev dom fina?

Sen är jag förresten med i nättidningen Magasin Vera nu också, intervjun med mig hittar ni HÄR!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...