Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

apr 12, 2010 | Inredning

När man kommer hem till oss är det första man ser de här två skyltarna, Värmland och Småland.
Värmland har jag ärvt efter min farfar och när Emil såg den skulle han promt ha en Småland också, så han köpte sin på tradera.
Själv tycker jag att båda två är ganska fula, fast lite roligt är det ändå att ha dom där.

Sen är det månadstallrikarna designade av Björn Winbladh. Det fattas fortfarande några för att samlingen ska vara komplett, fast det är ju alltid roligare att samla än att äga en färdig samling så det gör inget.
Maj är min favorit.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...