Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

sep 15, 2010 | Inredning


Just nu inreder jag dock bara i huvudet (och på tusen små lappar som jag försöker teckna av hur lägenheten ser ut)
Min ateljé iallafall, den ska få en orange och rosa randig fondvägg (den absolut bästa färgkombinationen, EVER!) sen ska jag måla min gamla fula tråkiga apotekarbänk knallgul och blank och skriva små skyltar med allt som finns i lådorna. ”tyger”, ”pysselgrejsimojs” och ”kärleksbrev” å sånt.
Sen ska jag ha mitt stooooooooooooora skrivbord, tänkte klä in bordsskivan i någon trevlig vaxduk så slipper den bli så hiskeligt lortig.
I taket drömmer jag om den gula molnlampan från IKEA (som Emil hatar) på väggen ska jag ha tre vita stringhyllor ovanpå varann och min stora rosa fåtölj ska få en finfin spejarplats så jag kan sitta där och titta på mina tavlor och klura ut om något ska ändras. Över fåtöljen ska min lilla rosa vägglampa sitta, som jag fick i inflyttningspresent av mormor.
Förhoppningsvis sk ajag hitta en stor rund matta att lägga på golvet också.
Låter det inte fint så säg?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...