Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

maj 6, 2011 | Inredning, PysselHär är det färdiga resultatet! Fint va?
Hyllan är från MIO och går att kombinera lite hur man vill, med hyllor, krokar eller korgar. Fiffigt.

Fick tips om alcros färgkarta av en läsare inför ommålningen av min ateljé.
Jag är en riktig junkie när det kommer till färgkartor, har flera stycken hemma och när jag är i färgaffärer tar jag alltid med mig massvis med såna där färgprovslappar, bara för att dom är så fina.
Min favorit hos alcro är deras namn, färgen ”blupp-blupp” och ”strutt” är mina favoriter, iallafall när det kommer till namn. Ska vi tala om färg, så tycker jag att ”fisk” är absolut finast!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...