Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

jan 29, 2012 | Allmänt

Igår va vi på en ypperlig loppisrunda!

Vi köpte den här fina teaksängen (vi skippade den
äckliga madrassen dock) för 75 kronor! Perfekt för nya gästrummet. Tänk vad fint med en stringhylla över och fina kuben-lampan bredvid sängen!

Sen hittade vi två pinnstolar som vi ska ha till vårt matsalsbord. Vi kör på udda stolar fast i par.

Vi åkte till färgaffären och köpte Josef Franks paradistapet och sen plockade vi ut färgerna i tapeten och målar stolarna i de nyanserna! Två blå, två gula, två gröna och två röda.
Kommer bli urtjusigt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...