Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

feb 8, 2009 | Inredning

Eftersom min nya lägenhet är möblerad så har jag vissa begränsningar men det finns vissa saker jag bara inte kan vara utan för att det ska kännas som hemma!
It´s all in the details!

Min Stig Lindberg-kopp är ett måste! Sen den hemskt fina Stenmark bilden med texten ”När man är lycklig; vad löjligt man beter sig – vad lycklig man är!”

Min finaste klänning måste hänga synligt och göra mig glad.

Rosa diskborste med vita prickar.

Berså och Ittala blir ju vem som helst lycklig av!

Kärleksbrev och bästa vänner är det enda man behöver.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...