Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inspireras!

jan 27, 2010 | PysselNär jag såg dom här bilderna på bloggen Sammy Rose (som för övrigt är en helt fantastisk blogg!) så blev jag kär!

Idag har jag köpt mig en egen burk bokstäver och när jag kommer tillbaka hem till min älskade lägenhet ska det skrivas för fulla muggar på väggar, skåp och högt och lågt!
TACK för tipset!

Idag tog jag ledigt från praktiken för att gå på ett möte med Rithuset!
Det här var ännu ett sånt där möte som kändes som det kunde förändra mitt liv. Fan vad jag älskar den där känslan av total inspiration!
När jag kom in på gården, letade mig fram genom betongtrappor och stålgrådörrar så hade jag ingen aning om vad jag skulle mötas av.
Inte visste jag att bakom just en av de där dörrarna gömdes den bästa arbetsplatsen någonsin!
Fullt med leksaker överallt, inspiration från högt till tak och överallt satt folk och bara ritade! Jag trodde inte sådana ställen fanns på riktigt.
Det kändes som jag öppnat dörren till himlen. Om jag hamnar där när jag dör skulle jag va mer än förtjust (helst innan det också)

Mötet gick över förväntan och nu är det bara att vänta och se vad som händer härnäst!

När jag gick därifrån var jag så fylld av ny inspiration och lyckorus att jag inte ens märkte av att det va snöstorm utanför!

Sen köpte jag sushi för pengar jag vunnit genom att spöa Micke i tv-spel.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...