Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inspireras!

feb 13, 2011 | Pyssel

Jag är uppväxt i ett hem där kreativitet alltid funnits nära.
Min mamma är den pyssligaste mamman som finns, med en kökssoffa full med tyger, en källare fullproppad med lådor märkta ”lapptäcke”, ”trycksaker” och ”garner”.
Det finns oändligt med inspiration och det är bara att sätta sig i närmsta hörn, rota fram akvarellblock, pennor eller broderier och sätta igång.
Mamma är aldrig för trött för att visa hur man virkar, aldrig tappar hon tålamodet fast man trasslat in sig alldeles och aldrig blir hon arg fast man dragit ut alla tygstuvar över hela golvet.
Det är ju så kreativitet föds, när man får rota och gå helt upp i den där lukten av gamla dammiga tyger, ihopbuntade ”allt om handarbete” och få prova och testa och misslyckas och kanske kanske våga göra nått helt nytt!

Jag har rotat fram en hel hög med stuvbitar jag tar med mig hem, köpt flera meter korsstygnstyg och blommiga lådor att förvara allt i!
Nu ska jag hem till min egen ateljé och börja rota igenom mammas skatt av gömda, noga ihopvikta tyger och roligheter!
Imorgon ska jag stänga av min mobil och bara stänga in mig och pyssla hela dagen!
Den bästa sortens dagar!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...