Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inspireras!

apr 16, 2011 | Teckningar

Jag tittar väldigt sällan på konst och är i ärlighetens namn inte särskilt konstintresserad.
Men det finns vissa som jag ständigt återkommer till, kanske är det det där lite ensamma och udda jag gillar. Och roligheten. Konst med humor är den absolut bästa konsten om du frågar mig! Här är mina favoritkonstnärer!:

Graffittikonstnären Banksy! Så himla fint!

Illustratören Jesper Waldersten, är och förblir min absoluta favorit!

Värmlandskonstnären Gustaf Fjaestad. Speciellt den här målningen, den påminner mig om klippan där vi alltid badade när jag var liten, vattnet, färgerna och allting bara känns så himla Värmland! Det här är den finaste målningen jag någosin sett.

Edward Hopper. Han, liksom jag, gillar att måla ensamhet. Den har han alltid så hiskeligt fint ljus i sina bilder. Fint fint fint.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...