Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inspireras!

dec 19, 2011 | Teckningar


Jag blev superinspirerad av den här musikhjälpen grejen! Nu längtar jag efter att få teckna massvis med porträtt, kanske i annan stil än det jag brukar, längtar efter att testa nya saker och utveckla tecknandet lite till.
Men just nu finns det ingen tid till något annat än julklappsbeställningar, så jag återkommer med nya tecknar direkt efter julafton!
Fast det här är det värsta jag vet, att stå emot när inspirationen tränger sig på.
Men men, får skynda mig med beställningar så kanske jag hinner teckna lite innan jag åker till Karlstad på torsdag.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...