Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

nov 22, 2011 | Tankar och Vardag


Just nu är jag inne i ett bra flow! Jag vet inte om det är Värmlandsluften som gör det eller mammas mat som sätter fart på kreativiteten. Nått är det iallafall.
Jag varvar två modeillustrationsjobb med att teckna mönstret till mina necessärer, samtidigt som jag tecknar julklappsbeställningar på löpande band!
Dessutom är det vernissagefest för utställningen jag är med på ikväll.
Plötsligt händer det som man brukar säga.

Den här bilden har jag haft som skrivbordsunderlägg på mammas dator så länge jag kan minnas och ändå blir jag fortfarande lika glad varje gång jag ser den. För det är precis så det känns!

Nu kan jag också glatt meddela att om du bor i närheten av Värnamo kan du springa in på Håkanssons Parfymeri, för där finns kalendern till försäljning!
Annars ligger det en hel hög med rykande färska kalendrar hemma hos mig nu och jag börjar skicka dom så fort jag kommer hem igen (på fredag)!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...