Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

jan 12, 2009 | Tankar och VardagFörrförra sommaren hade jag det bästa sommarjobbet någonsin! Jag målade två väggmålningar på en husfasad i Stockholm.
Huset ägdes av en gammal vän till mig och mycket av tiden ägnades åt att dricka öl på gräsmattan och äta sushi och inte alls måla.
Dessutom var det solningspaus alla dagar det va sol och mellan 12 och 15 varje dag så det var ett riktigt kalasjobb. Mat och husrum ingick och sen en lön som gjorde att jag kunde leva livets glada dagar resten av sommaren.
Det va ett bra jobb med andra ord.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...