Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

feb 11, 2009 | Tankar och Vardag


Jag är ensam på designkontoret. Alla de andra är och spanar in det fina folket i London. Jag är inte alls avundsjuk……inte alls.
Istället sitter jag här å tecknar mönster, skickar paket och njuter av mina nya fina skor!
Dom är så fina att man nästan inte vågar ha på sig dom, istället borde dom stå på en hylla så man kan ta ner dom å lukta på dom ibland.
Det här kontoret har världens bästa lukt, det luktar nya gympaskor! Finns det nått bättre än det?
Synd att den lukten inte finns som parfym. Gummi, lim och skinn. Mmmmmm.
Jag önskar jag luktade gummi.

Skorna hittar du på www.bjornborgfootwear.se

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...