Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

feb 17, 2009 | Tankar och Vardag


Fick en fråga vad jag jobbar med, vad mina arbetsuppgifter är osv.
Jag jobbar alltså som designassistent på Björn Borg Footwear.
Det finns två killar som gör herrkollektionen och en tjej som gör damkollektionen och sen är det jag som hjälper till lite på båda.
Min huvuduppgift är att teckna prints, alltså mönster som ska tryckas på skorna, fodret och sulorna.
Men sen får jag göra lite annat också, packa paket, lägga in uppgifter i datorn, spela pingis och fika också.
Jag fick jobbet via bloggen. Anna som designar på dam hade sett min blogg och kontaktade mig å på den vägen är det.
Nu har jag jobbat här i en vecka, en dag och 43 minuter och det är det absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv!

Så nu vet ni det.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...