Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

jan 14, 2010 | Tankar och Vardag


Igår gick jag direkt från jobbet hem till mina kompisar varav den ena är höggravid.
Där jobbade jag hela kvällen med att kroppsmåla hennes mage, blev väldigt fräsigt faktiskt!
Visar senare idag när jag får bilderna.

Jag vaknade halv sju imorse av att jag mådde illa. Masade mig ur sängen, klädde på mig och gick fem kilometer hem, i iskallt och kolsvart mörker.
Men nu är jag hemma……och sjukanmäld.
Man ska inte andas in klorin. Nu är det konstaterat.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...