Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

maj 30, 2010 | Tankar och Vardag


Nu är modevisningen över och det känns nästan lite tomt.
Men nu finns det däremot tid för allt jag skjutit upp.
Mestadels är det jobb som fått vänta så idag är en riktig jobbdag. Har gjort klippdockor hela morgonen och mer ska det bli.
Ska hinna göra några beställningar innan jag åker till Öland på klassresa på tisdag.
Hoppas på kanonväder eftersom jag lovat mig själv att inviga min nya baddräkt.
Nu måste jag fortsätta jobba!
Tack för alla fina kommentarer om att våga, ni är för jäkla bra!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...