Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jublar!

jan 31, 2009 | Tankar och Vardag


Idag när jag stod inne på Erikshjälpen och provade hattar ringde dom från Björn Borg och sa att jobbet va mitt!
Så på fredag flyttar jag mitt pick och pack till Varberg! Här går det undan.
Numera tituleras jag alltså designassistent på Björn Börg footwear.
Jag är så stolt så jag nästan spricker!
Gud så bra jag är!
(bilden är en teckning jag gjorde förrförra sommaren när jag bodde i Stockholm, den beskriver rätt bra hur jag känner mig just nu!)

Jag är glad nu. Glad över hur jäkla fantastiskt bra allting blir! Ödet liksom slänger mig än hit än dit och jag bara följer med, tackar och tar emot.
Just nu kunde jag inte bett om någonting mer.
Samtidigt är det läskigt som tusan, att bara flytta sådär, inte veta ett dugg och helt plötsligt försöka leva upp till fröken märkvärdig-rollen.
Men man lär sig ju, man lär sig var bussen går ifrån, man lär sig hur man gör och vad som förväntas och plötsligt är inte saker så stora och läskiga längre.
Men just nu kryper den där känslan i kroppen, den där känslan av förväntan, blandat med bubblig lycka och illamående över att allting är så stort och nytt.
Hjälp, nu börjar visst livet tror jag bestämt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...