Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna kärar ner Sig!

mar 12, 2009 | Tankar och Vardag


Angående hästarna i tidigare inlägg, den översta är absolut finast och den undre hade jag lite svårt för till en början.
Den lilla spretande frisyren, fläcken som ser ut som ett lazy eye och öronen som gör att han ser lite bortkommen ut.
Men så tittade jag igen.
Han är lite sned, lite ful, lite vinglig, men om inte jag älskar honom kommer ingen göra det.
Därför tycker jag numera att han är den finaste hästen!

Så funkar jag, man måste ju älska den svaga, fula.
Därför min mamma hela min uppväxt va livrädd att jag skulle gifta mig med en uteliggare för att jag tyckte synd om honom.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...