Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Knakar i Fogarna!

dec 2, 2010 | Tankar och Vardag


Aj.
Min rygg är död.’Jag är usel på att sitta bra och nu när jag dessutom börja tatuera allt mer blir ställningen ”ostbåge” allt oftare påmind.
Idag när jag kom hem från jobbet kunde jag mest bara ligga och pipa och dricka julmust.
Jag har ALDRIG ont i ryggen men nu känns det som jag har en tennisboll mellan skulderbladen och som att någon slår en knytnäve på samma ställe varje gång jag andas.
Så imorgon är det vårdcentralen som gäller, sen hoppas jag få komma till någon som kan ge mig en ordentlig knäck i rätt riktning.
Aaaaje.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...