Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Köper Barnkläder!

sep 7, 2017 | Bebis

Idag satt jag klistrad framför datorn när klockan slog 10.00 för att kunna lägga vantarna på det nya hundprintet från Mini Rodini
Deras förra drop var det inget som föll mig riktigt i smaken (förutom det blå och brunrandiga) så jag köpte inget. Inte heller deras senaste med Adidas. Tycker fortfarande den första träningsoverallen med pandorna var finast men den hann jag inte få tag på dessvärre och nej, jag kommer inte betala flera tusen för att få det heller. Sååå desperat är jag inte efter deras grejer!

Men som sagt, det här med hundarna ville jag så gärna ha och nu när Knut har kläderna så länge så tycker jag det är värt att lägga pengar på riktigt fina saker. Han använder tex fortfarande sin orangea Picojacka i storlek 80-86 och mätte honom senast igår och han är 94 cm lång!
Köpte i alla fall hundprintet i storlek 104-110 så det ska nog räcka en stund.
Haffade först det rödvita men hittade sen det bruna och bytte till det, håller för lite mer fläckar än vitt.

Titta bara, fint va?

1772013413-1-mini-rodini-dog-ls-tee-beige_PID1772013413-1PID 1773012613-1-mini-rodini-dog-leggings-beige_PID1773012613-1PID

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...