Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Look-a-Like!

nov 6, 2010 | Tankar och VardagJag är sämst på att ha bloggpaus, men efter det här nlägget LOVAR jag att jag ska ha paus!
Ikväll glömde jag min mobil hemma när jag var på tjejkväll och pratade bebiskläder, slangar i halsen och skolkataloger. När jag kom hem möttes jag av mínte mindre än tre sms om att jag ser ut som Minnah i Idol!
Det är inte första gången jag hör det så nu måste jag fråga er, vad tycker ni, lik eller inte?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...