Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

apr 17, 2010 | Teckningar


Den 22-23 maj är jag med på min vanliga utställning i Värmland! Det är konstrundan KRUT i Ulvsby (kör från Karlstad mot Filipstad).
Jag hoppas ni vill komma dit! Man kan äta våfflor och titta på konst och prata med mig om man törs.

Iallafall så håller jag på att måla för fullt inför denna utställning, så här är mitt senaste projekt!
Auktionsmålning i olja, 80×80 cm.
Jag tror det här kommer bli en ny favorit.
Det är långt kvar dock, men ack så rolig att måla på!
Hoppas ni gillar den!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...