Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

sep 8, 2010 | TeckningarNu är era brev skickade och som jag såg bland kommentarerna verkar de ha kommit fram också, vad roligt att ni gillade det! Har varit jättenervös att ni ska tycka att det bara stod skit men det verkar ju gått bra.

Jag har varit i tatueringstudion idag och tecknat med maskinen igång, lite skakigt men tycker ändå jag lyckades få till det ganska bra.
Någon som bor i Värnamotrakten som vill vara försökskanin? Min inriktning ska framförallt vara porträtt (förhoppningsvis blir jag lika snygg som Kat av bara farten) så nu behöver jag folk att öva på.
Tatueraren som lär upp mig säger att jag får sätta igång så fort jag hittar någon som törs. Så, någon som vågar?

Nu sk ajag sätta igång med en ny oljemålning. Det känns alltid lite högtidligt att göra det. Som att man går in för något stort, en process.
Jag älskar den känslan. Att det kan bli precis hur som helst.

Jag har köpt en ny luddig leopardmössa också.
Och Allis är bara gulligast i stan.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...