Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

sep 28, 2010 | Teckningar


Här är den nya oljemålningen jag håller på med! Anledningen att det ser lite skumt ut på sina ställen är att jag målar över en gammal målning med den här.

Vet ni vad som hände igår?! Vi va på tippen och skulle slänga skräp och när jag gick till elbehålaren och skulle slänga sladdar så låg det en bumlinglampa där! Eller iallafall NÄSTAN en bumling! Dock var den i guld men nu när den inte är äkta är det helt okej att lacka om den till gul!
Dock får man ju inte ta grejer från tippen och han som jobbade där var sur redan innan. Men när han vände ryggen till snodde jag åt mig lampan och sprang in i bilen och sen körde Emil snabbt därifrån!
Haha ödet alltså, är det inte konstigt?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...