Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

mar 10, 2011 | Teckningar


Jag är inne i ett tuschflow så jag fortsätter på det spåret!
Någon frågade hur jag gör och jag börjar med att skissa upp motivet med blyerts och sen måla, sen när allt är klart och torrt så suddar man bort blyertsen.
Jag använder alltid foton som förlaga, antingen som jag hittat på nätet (ofta från LeLove) eller från bilder jag tagit själv (min mormor gör sig ypperligt som tuschmodell nämligen, för hon har världens sötaste lilla nacke)

Här är dagens bild, tycker den blev fin för den inte är så petig utan med swisch-swosh om ni förstår!
Angående signaturen kommer den fortsätta att vara med, oavsett om den stör eller inte och så var det med den saken.
Jag hade en period när jag aldrig signerade mina bilder och det är bara fånigt, tänk om picasso inte signerade, då hade man aldrig vetat att det var han!
(ja jag gjorde precis en liknelse mellan mig och Picasso, det är min blogg sådetså)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...