Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

apr 17, 2011 | Teckningar


Det var evigheter sedan jag målade i olja, har liksom inte haft tid och har verkligen saknat det!
Att sitta på golvet i sin ateljé, omringad av skrynkliga oljefärgstuber och bara få vara ifred och måla. Det är någonting alldeles speciellt med det.

Jag har snart min årliga utställning i Karlstad (i början av juni, återkommer om plats och tid) och jag har som sagt knappt målat någonting! Men just nu är jag inspirerad till tusen så den här målningen har jag filat på alla mina lediga stunder.
Modellen är min bästa musa Elin, omringad av lamphattar!

Vad tycks?

(nej jag har inte slutat signera, har bara inte kommit så långt än)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...