Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

jul 7, 2011 | Teckningar




Igår fick jag ett målarryck och målade tre bilder på en gång!
Jag köpte nämligen nytt flytande tusch när jag var på akvarellmuseét på Tjörn på vår roadtrip, och igår invigdes det alltså.

Förr målade jag alltid i tusch och har saknat det stundtals, det blir mer levande än med pennorna och lite mera ”schvung” i det hela.

Den översta bilden är Angelica Blick, den mittersta Elsa Billgren och den understa är min favoritbloggerska UnderbaraClara!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...