Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

jan 9, 2012 | Allmänt


Jag har börjat med en ny oljemålning. Den här gången målar jag med palettkniv istället för pensel. Väldigt roligt, swisch swisch swisch bara!

Motivet är från ett gammalt svartvitt foto på min mormor och morfar.
Nu kommer den tråkiga biten, att vänta på att det torkat lite så man kan gå på med nästa omgång färg.
Tur jag har vattenbaserad oljefärg, då torkar det betydligt snabbare än annars. Ett litet tips om ni är lika otåliga som jag.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...