Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar OCH Dagens Porträtt!

maj 13, 2011 | Teckningar
Inatt var jag uppe halv fyra för att jag skulle hinna blogga, jag har nämligen alldeles galet mycket att göra just nu, beställningar, dubbla jobb och dessutom försöka lära mig ett helt nytt sådant!
Så jag bloggade inatt, men då låg ju blogger nere av nån anledning men NU får ni dagens porträtt OCH dagens målning!

Jag försökte tänka på er kritik och måla lite mer ”öppet” och inte så ordentligt som jag brukar. Förlagan till oljemålningen hittade jag hos bästa Emma Sundh!
Som tack för den fina inspirationen får hon här ett porträtt!
Varsågod Emma och tack för alla fantastiska bilder!
(jag behöver inte säga att jag älskar att teckna söta tjejer som dricker kaffe va? Liksom min specialité!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...