Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar Olja!

mar 24, 2010 | Teckningar


Jag känner mig som en mycket dålig bloggare just nu, men det är så hektiskt om våren.
Jag gör arbetsprover, går i skolan, undervisar i skolan, försöker hinna gå på gymmet så ofta jag bara kan. Och samtidigt ska jag såklart blogga och försöka vara en snäll flickvän också.
Jag vill aldrig att bloggen ska hamna efter eftersom det är mitt levebröd så vore det ju urbota dumt att glömma den.

Men här är vad jag håller på med just nu, en stor oljemålning i måtten 80×80 cm.
Den är LÅNGT ifrån färdig men såhär ser den ut just nu.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...