Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Nyper sig i Armen!

sep 30, 2011 | Tankar och Vardag


När man drömt om något så länge man kan minnas, kan det ibland vara svårt att inse att det faktiskt förverkligats för man är mitt uppe i det.
Men jag fick ett långt sms härom dagen, från min bästa Emma, där det stod om hur lycklig jag borde vara, som får teckna på heltid, som har en lägenhet som glossiga tidningar vill göra hemma-hos-reportage i, som har en man som förstår hur vikigt allting är och låter mig rita medans han diskar och lagar mat, som ska åka till Stockholm och visa mina teckningar för modefolket, som ska gifta mig nästa år och får planera skor och girlanger precis hur mycket jag vill, som har turen att faktiskt vara den lyckligaste människan på jorden!

För så är det ju, jag drömde om precis allt det här och nu händer det!
Det är ju helt sjukt egentligen, men jag tog mig hit alldeles själv, jag gav mig inte när det gick trögt och jag skaffade aldrig en plan B eller la tecknandet på hyllan.
Jag sa, från dag ett, att teckningen är mitt liv, allt annat kommer som nummer två, oavsett vilket jobb jag än blir erbjuden kommer pennorna aldrig läggas undan.

Det är jag glad för nu.
För om en vecka åker jag till Stockholm, andas avgasluft, stress och ljuvlig karriär!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...